Faqs

Statistikkerne er et resultat af et samarbejde mellem Danmarks Ishockey Union, SolutionMakers og InStats. Statistikkerne er senest opdaterede .

Processen

Op til kampstart - typisk mellem 45 og 60 minutter før kampstart - vil kampens live-operatør indtaste de to holds opstillinger i liveklienten og gøre klar til at live-update kampen ved at registrere alle primære og en række sekundære hændelser fra kampene og evt. krydre liveopdateringen med lidt interessante (og objektive) kommentarer om kampen.

Denne liveopdatering er den primære kilde for statistikkerne, men disse kampfakta vil blive beriget med en lang række detaljestatistikker i timerne efter kampene, hvor InStats gennemgår kampvideo og efterregistrerer/korrigerer statistikkerne. Så snart disse statistikker er klar, vil de blive hentet og vist her på siden, men det kan være en proces, der kan tage op til 12 timer efter kampslut.

Metalligaen.dk's redaktion er altid interesserede i at få feedback, tips og gode historier og du er mere end velkommen til at skrive til os på nedenstående adresse.

Ændringer til statistikkerne

Henvendelser vedrørende statistikken skal primært gå via de 9 Ligaklubber, som hver især også anvender InStats som et dagligt redskab og derfor selv typisk vil fange evt. fejl i efterbehandlingen af kampene og registreringen af detaljedataene.

KONTAKT OS PÅ
Turneringsleder, ansvh. redaktør
Kim Pedersen
Chefredaktør
MICHAEL SØVSØ
Fotograf
Tonni Pajbjerg